2013. július 15., hétfő

Kényeztető szappan

Beérett,használható állapotban vannak az új szappanjaim 
Összetevői:olívaolaj,pálmaolaj,kókuszolaj,szőlőmagolaj,kakaóvaj,kecsketej,,méz,narancsvirág kivonat,vadrózsaszirom,csipkebogyótea,ylang-ylang illóolaj,sáfrányos szeklice(természetes sárga színezék,régen a húslevesbe is került)

 Hamarosan kész lesz a gyógynövényes(diólevél,csalán,citromfű, keskenylevelű útifű, zsálya) samponszappanom is,jelenleg tesztelés alatt... Innen már csak néhány lépés a vajákosság,közkeletű nevén boszorkányság:))

2013. július 6., szombat

Szappan zsíros bőrre

Problémás,zsíros ,pattanásos bőrre,garantáltan kipróbálva, csalános,uborkás citromfüves, kecsketejes szappan, kicsit illatosítva


Szappanjaim

Valamikor tavasszal vágtam bele ebbe a projektbe.Itt van az eredménye ,igyekszem receptekkel leírni...
 Ez egy zöldagyagos csalános,kecsketejes ,nagyon tápláló természetes, illatmentes szappan. sajnos nem lett túl sikeres,mert elég puhára sikerült és épp a júniusi nagy melegben debütált..
Ez pedig egy vadrózsás, levendulás , kecsketejes szappan,ami szintén extra bőrtápláló, de szintén elég puha szappan. Az illata viszont mindenért kárpótol,saját termésű levendulaőrleménnyel van feldobva.És már el is fogyott..

Elmaradások


Annyi minden történt ,amit nem dokumentáltam az elmúlt hónapokban...Először is valamikor régen még készült néhány díszdoboz ajándékba.... Most igyekszem pótolni:)