2012. június 9., szombat

Jade




Itt vagyok ismét,látom lassan két hónapja nem jelentkeztem...Kedves Jolimama! Köszönöm az aggódásodat,nem történt semmi különös,csak egy kicsit elfáradtam élni.
Itt az érettségi időszaka,ilyenkor mindig nehéz összeegyeztetni a dolgaimat.Igyekszem nagyon odafigyelni a diákok dolgozatainak javítására,hiszen néha csak egy-egy ponton múlik a jövőjük(látszólag...,de ne rajtam múljon,hogy ne valósuljanak az álmaik:))
Az én (már) egyetlen jóképű, intelligens nagyfiam is most érettségizett emelt szinten történelemből és őt is igyekeztem maximálisan felkészíteni.Mindez úgy történt ,hogy egy városban,de két különböző helyen ő éppen vizsgázott , én meg vizsgáztattam és még izgulni sem volt lehetőségem érte...És ez ugyanígy lesz középszinten is!
Közben azért kicsit meglassult tempóban de látom én a világot is, ahogy ezt a nem gyakori üstökös gyöngyike fotója is mutatja...Közben szenvedek magamtól is rendesen.Jónéhány kilót felszedtem azóta, amióta a Kicsi meghalt. Én, aki soha nem ismertem ezt a problémát,nagyon drasztikus fogyókúrába kellett kezdenem,hogy ne lihegjek két emelet megmászása után...Több munkám is csak félkész állapotban vár türelmesen
Magamnak összehoztam gyorsan egy jáde splitteres karkötőt...

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jelentkeztél. Szívesen jövök hozzád mindig.Nagyon szép a karkötő, amit készítettél.
    Sok erőt a tanévből hátralévő időhöz, és sok sikert a fiadnak.

    VálaszTörlés
  2. Szép a karkötőd és nagyon tetszik az új profilképed is. Sokat gondolok rád így ismeretlenül is. Kitartást és erőt kívánok az életedhez!

    VálaszTörlés
  3. Örülök én is, hogy itt vagy és jól vagy:) Gyönyörű a karkötő és a kép a mezőről. Kitartást az érettségihez és sok sikert a fiadnak, Szép vasárnapot kívánok:)

    VálaszTörlés
  4. Kedvesek vagytok,hogy így számon tartotok!Remélem most majd lesz időm egy kicsit többet gondozni a blogomat is,nem csak másoknál nézelődni...

    VálaszTörlés
  5. Ó, de jó, hogy hírt adtál magadról.
    Gondoltam, hogy az érettségi, a Fiad és a tanítványoké is sok időt elvesznek.
    Hiányoztál és most örülök.
    Jó látni a képet...
    Szép a karkötőd is.:-)

    VálaszTörlés