2011. március 4., péntek

Díjat kaptam

Díjat kaptam Erikától és Krisztinától szinte egyszerre. Köszönöm,hogy gondoltatok rám és igyekszem továbbadni, népszerűsítve mások blogjait is. Nagyon örülök neki,hátha visszatér a kedvem is...A szabályok a következők:


1. írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

2. Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

3. Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket egy bejegyzésbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

4. Tehetséges kezdő blogokat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több száz követője van.

Az én díjazottjaim:
meli
felvidexer
zsanni
susan

5 megjegyzés:

 1. Szia Kata!
  Köszönöm szépen,de én nem élnék ezzel a díjjal,nem érzem magam azon a szinten ,hogy díjakat kapjak.Biztos vagyok benn,hogy vannak sokkal tehetségesebbek nálam,akikre ráfér a díj.Mostanában,nem vagyok "fűzéssileg",a helyzet magaslatán.Remélem nem haragszol meg rám amiért nem veszem át!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Meli!
  Megnéztem a blogodat és nagyon csodálkozom hogy nem tartod magad elég jónak, mert gyönyörűek az ékszereid és látszik, hogy sok munka van bennük! Rögtön követőd is lettem. :)
  Vegazus

  VálaszTörlés
 3. Szia Kata!
  Köszönöm a dijat, már be is tettem a blogomba. http://susan-design.blogspot.com/2011/03/nytt-pris.html

  VálaszTörlés
 4. Drága Kata!
  Te aztán nem adod fel:))) egy könnyen,de meggyőztél,és köszönöm szépen!
  A díjamat átveszem!!!:)))))
  Igazad van,és Vegazusnak is ,(nem is tudom,hol volt a fejem),na nem azért mintha most inamba szállt volna annyira a bátorság,és mást képzelek magamról,de rájöttem,nem illik visszautasítani az ajándékot,pláné ha egy ilyen kedves személy adja.
  Puszil,Meli.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépen köszönöm,hogy gondoltál rám! Megtiszteltetés ez számomra!!!! :)

  VálaszTörlés